19 april 2009

boktorka? XD

seriöst.. jag har inte läst en endaste bok på lääääääänge.
K A T A S T R O F A L T !

så vad att göra?
Jag ska skärpa mig. verkligen.

behöver ideér till bra böcker. Inga deckare, inga rysare. det är de enda kraven tror jag. eller.. hmmm helst inga biografier heller.

8 kommentarer:

  1. Om du inte har läst triologin om Gemma Doyle borde du göra det,första delen heter "ögat över månskäran" andra är "upprorsänglar" och den tredje boken heter "längtans rike",och sen är ju också Boktjuven en bra bok,du är ju iofs äldre än mej och kanske inte tycker om samma böcker som jag men ovannämnda böcker passar nog nästan alla åldrar.

    SvaraRadera
  2. då ska jag kolla upp dem snarast ;)
    Har hela veckan nu ledig och tänkte ta en bibliotekstripp imorgon :)
    tack!

    SvaraRadera
  3. Om du inte här läst dem så rekommenderar jag att du kollar upp trilogin "den mörka materian" av Philip Pullman (som trots sin förkärlek för sorgliga slut skriver riktigt bra), första boken heter guldkompassen.

    SvaraRadera
  4. En författare jag verkligen rekkomenderar är Eva Ibbotson första boken jag läste av henne var "Den stora spökräddningen" (som ja, handlar om spöken men det är faktiskt ingen rysare utan en äventyrsbok)och den är nog bra att börja med, den eller "häxtävlingen". båda av dem lär ge dig en helt annan syn på spöken och häxor. hennes övriga böcker är också bra men jag tycker att dessa två är de bästa, om du nu inte läst dem redan,.

    SvaraRadera
  5. Nu får du läsa några böcker snart för jag måste få lite tips själv. Men jag kan tipsa om Ismarkens krona av Stuart Hill den är faktigst väldigt bra jag vet inte om du gillar den men du kan ju kolla. Den är inte riktigt i Harry Potter och Twiliht klassen men en helt okej bok. Sen kan jag tipsa om Spejarens lärling det finns fem böcker nu jag har bara läs fyra av dem men hel okej. Jag är yngre än dig och det var några år sen jag läste dem men det är en helt okej bok som man kan läsa fall man inte har något annat. Kolla upp dem och hitta några andra så jag kan få nya tips.

    SvaraRadera
  6. Ska man någonsin få höra hur The Notebook var? Vill gärna veta

    SvaraRadera
  7. En bok som jag absolut rekommenderar är "Locke Lamoras lögner".
    Och jag skojar inte. Om du vill vrida dig av skratt och samtidigt ha en bok som är bra på riktigt så är det här rätt. Det är fantasy och boken har en fortsättning som nästan överträffar den och den heter "Rött hav under röd himmel".
    Läs!

    SvaraRadera
  8. Mysig blogg :)
    Om du gillar twilight tycker jag att du ska följa min blogg! :)
    kram

    SvaraRadera