16 oktober 2009

Klanen Otori

jag vet att jag redan skrivit om denna superba bokserie, men för er som inte orkat kolla igenom gamla inlägg.. Verkligen. Läs dem!

första boken heter: Över näktergalens golv och är skriven av Lian Hearn.


Enligt mig så finns det inte så mycket bättre läsning att få tag i.
Andra författare som är bra, förutom Lian Hearn är David Eddings och Jo Murray (känd som J.K.Rowling). Deras böcker ska du heller inte missa!

6 kommentarer:

  1. visst är de bra!? jag har läst typ alla förutom femte men när jag berättar om dem är det ingen som känner till dem!

    SvaraRadera
  2. De är bland de bästa böcker jag läst! =)
    inte många känner till dem, nej ;/

    SvaraRadera
  3. Jag håller på och läser den fjärde delen nu! Jag älskar serien, jag min far och min bror slåss om böckerna för att vi har fastnat och blivit Otori galna! Vet du om det finns några liknande böcker?

    SvaraRadera
  4. hmm liknande böcker till Otori vet jag faktiskt inte.. men om man r inne i det stuket skulle jag ändå rekommendera författaren David Eddings, om du inte redan läst några böcker av honom. Man kallas inte "King of Fantasy" utan anledning.

    Hans serie om Belgarion och Mallorea (10 böcker) + 5 tilläggsböcker är bland det bästa jag någonsin läst. sedan har han en serie om två böcker om Tjuven Althalus med som är GRYMT bra!

    men just i stil med Otori har jag inte hittat något mer.. de är i en klass för sig och hittar du ngn bra liknande bok så får du jättegärna säga det här =)

    SvaraRadera